Кандидатите на ДПС за местната власт са най-подготвени. Това заяви

...
 Кандидатите на ДПС за местната власт са най-подготвени. Това заяви
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Завет: Кандидатите на ДПС за местната власт са най-подготвени

 izbori_2023_v1_015

 

Кандидатите на Движение за права и свободи за локалната власт са най-подготвени. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Завет, област Разград. Той прикани хората да гласоподават на 29 октомври с № 57.

Двата мандата присъединяване на Движение за права и свободи във властта са най-успешният от икономическа позиция интервал за България в последните 33 години, уточни Карадайъ. Той сподели, че нормално партиите, които са на власт, губят по-късно гласове. Но не и Движение за права и свободи.

Какво направихме ние? След 2 мандата присъединяване във властта нашите гласове на изборите бяха над 610 000. Това е пикът на гласове за Движение за права и свободи. Точно в такава обстановка, когато Движение за права и свободи е на върха на своето развиване, почетният ръководител доктор Ахмед Доган подаде щафетата, напомни Мустафа Карадайъ. И се спря на модела за последователност в Движение за права и свободи, посочен от доктор Доган.

Карадайъ даде за образец кмета на Рудозем Румен Пехливанов, който по време на абитуриентските балове в града си, решил да не се кандидатира за кмет. Двамата с ръководителя на локалния парламент следили младежите, говорили си и решили да не вземат участие в изборите, с цел да могат младите да имат вяра за политическо развиване и политическа реализация в Движение за права и свободи. За това свое решение Пехливанов бил поздравен от доктор Ахмед Доган.

Няма друга партия като Движение за права и свободи. Останалите пораждат на основата на омразата, излизат на политическия терен, стигат до властта, и като слязат от властта - изчезват. Не им стига времето за преимственост, съобщи Карадайъ.

Моделът на приемствеността е заложен в Движение за права и свободи от господин Доган. Днес ръководител на Движение за права и свободи е ръководителят на Младежката организация, сподели още Карадайъ. И прикани моделът на последователност в партията за бъде развъртян в просвета на последователност.

Нашата задача 33 години е да пазим целостта на нашата Родина и да сме гаранти за мира, сигурността и стабилността в страната, съобщи още Карадайъ.

Председателят на Движение за права и свободи посети петъчния пазар в Исперих, където беседва с хората и с локални производители. Мустафа Карадайъ се срещна и с жители от Разград.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР